Schrale lippen


De winter is aantocht en dat merk je aan de huid. Veel mensen krijgen last van een droge huid en schrale lippen. Het is belangrijk om tijdig te starten met de verzorgen, zo voorkom je klachten. Dus wil je droge, schrale lippen, velletjes of zelfs kloofjes voorkomen? Maak dan gebruik van onze tips!


Tip 1
Start 1 – 2 keer per week met een lippeeling. Door de scrub wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en dat bevordert de huidconditie. Daarnaast bevat de peeling verzorgende bestandsdelen. De lippen worden daardoor zachter, mooier van kleur en voelen heerlijk aan. Daarnaast is de lipstick beter aan te brengen en oogt het nog veel mooier!
 
Tip 2
Naast je peeling is het belangrijk om een verzorgend product te gebruiken. Kies voor een product dat je als een soort dag- en/of nachtcrème gaat gebruiken. Hiermee geef je de lippen de kans om in conditie te blijven. Je kunt de dag verzorging ook starten met een mooie huidverzorgende lipgloss. Mooie glans in combinatie met verzorging. Voor de nacht geniet het de voorkeur om het accent puur op de verzorging te leggen.

Informatie

Natasja Hendriks
Zeedistelweg 1
2015 KT  Haarlem

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T.
06 - 29428103

Nieuws

Terug naar boven