Detox-behandeling


Een Detox behandeling bestaat uit een veilige en pijnvrije diepe reiniging van de huid waardoor deze optimaal z’n werk kan doen. Door ons voedsel, stress, luchtverontreiniging etc. wordt onze huid op de proef gesteld.

Een slechte huid kan niet (goed) ademen waardoor deze belemmerd wordt in de bloed- en lymfecirculatie, en waardoor deze onvoldoende voorzien kan worden van zuurstof.Het resultaat van deze belemmeringen leidt tot een verslechterde en verouderde huid.

Een Detox behandeling bestaat uit het ontgiften, reinigen en draineren van de huid. Zo bereik je een zuivere, schone, gezonde en ontgifte huid.

Om huidverbetering en verzorging te bereiken dient de huid eerst te worden ontdaan van make-up en verontreiniging (bv. voedingstoffen vanuit het lichaam en invloeden van buitenaf zoals luchtverontreiniging, airco, verwarming, enz.). Het is belangrijk dat de huid kan ademen en niet afgesloten wordt door vervuiling, verstopping of verkeerde producten.

De speciale Detox reinigingslijn gaat verder dan de reguliere verzorgingslijnen zoals deze bij de meeste schoonheidsspecialistes worden aangeboden:

RENOVA = ontgiften, reinigen en drainage;
VITA = anti-aging lijn voor de rijpere huid;
INDRA = hydratatie;
PURA = onzuivere huid;
DELICA = gevoelige huid.

Bel nu voor een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse of ervaar zelf wat een Detox behandeling voor je kan doen. Je kunt me bereiken op 06 – 29428103.

Schoonheidssalon Aureool is gevestigd in het LifeFit Centre Haarlem waar je naast de schoonheidsbehandelingen ook gebruik kunt maken van de zonnebank en sauna.

Terug naar boven